Informatii generale

Pentru societatea DORIN PRO TAXI SRL este foarte importanta protectia datelor dumneavoastra personale. Societatea noastra urmareste respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare cu privire la protectia datelor cu caracter personal: Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Legea 190 din 18 iulie 2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).

Prin prezenta, DORIN PRO TAXI SRL in calitate de operator de date, va informeaza cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in contextul utilizarii paginii de internet tractariautofloresti.ro.

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Daca sunteti vizitator al website-ului tractariautofloresti.ro, DORIN PRO TAXI SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct in contextul utilizarii website-ului, cum ar fi datele pe care le furnizati in cadrul sectiunii de contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

Scopul colectarii datelor

Solutionarea solicitariilor primite prin intermediul website-ului tractariautofloresti.ro;

Desfasurarea relatiei contractuale dintre compania DORIN PRO TAXI SRL si clienti;

Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea unui contract dintre dumneavoastra si DORIN PRO TAXI SRL, precum si pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba DORIN PRO TAXI SRL in contextul serviciilor prestate prin intermediul website-ului tractariautofloresti.ro, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.

Informatiile personale pe care le colectam

DORIN PRO TAXI SRL colecteaza informatii personale de la Dvs. doar in scopul intocmirii facturilor sau anumitor documente. Unele dintre aceste informatii personale sunt necesare pentru furnizarea in conditii optime a produselor si serviciilor noastre, cum ar fi o modalitate de a va identifica sau informatii privind achizitionarea serviciilor DORIN PRO TAXI SRL.

Colectam informatiile personale pe care ni le furnizati atunci cand comandati serviciile DORIN PRO TAXI SRL sau ne scrieti mesaje prin intermediul website-ului sau e-mailuri:

– informatii de identificare cum ar fi numele, adresa, numere de telefon, adrese de e-mail, atunci cand completati formularul de la pagina de contact;

– informatii utilizate pentru a identifica cererea Dvs. in baza de date, date de facturare, precum si, in cazul in care serviciile postale sau curierat sunt furnizate prin intermediul unuia dintre transportatorii parteneri, numere de urmarire colet si actualizari de urmarire;

– informatii financiare, cum ar fi numere de cont bancar pentru viramente in urma unor tranzactii;

Informatiile personale pe care le colectam in mod automat

Atunci cand vizitati website-ul tractariautofloresti.ro  colectam automat statistici privind afisarile de pagina, traficul catre si de la site-uri, adresa URL de trimitere, adresa IP si istoricul de navigare.

Pentru a a sigura buna functionare a website-ului tractariautofloresti.ro si pentru a obtine date necesare pentru a intelege

Folosim Google Analytics pentru a analiza modul in care vizitatorii folosesc site-ul si pentru a obtine statistici cu scopul imbunatatirii performantelor pe viitor. Din motive strict analitice, este posibila colectarea datelelor Dvs in mod automat, cum ar fi durata si ora vizitei, locul, paginile vizitate, sistemul de operare folosit si adresa IP. Responsabilitatea colectarii datelor revenind direct Google Inc, puteti sa consultati politica de confidentialitate, Google Analytics este certificat „Privacy Shield”.

Timpul de stocare

Ca principiu, DORIN PRO TAXI SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe intreaga durata contractuala si nu va cere companiei de gazduire in mod express stergerea lor de pe server. In cazul in care doriti retragerea consimtamantului pentru stocarea si prelucrarea datelor dumneavoastra, datele vor fi sterse/distruse.

In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina DORIN PRO TAXI SRL.

Dezvaluirea datelor cu caracter personal

Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, DORIN PRO TAXI SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati, catre autoritatile publice centrale/locale, catre birouri notariale in scopul intocmirii unor documente.

Vom divulga informatiile numai atunci cand dezvaluirea datelor cu caracter personal este prevazuta de lege: autoritatilor, instantelor de judecata, organelor de cercetare penala, fiscala pentru a ne indeplini obligatiile legale, pentru a ne proteja drepturile, proprietatea sau siguranta societatii.

Nu vindem, inchiriem sau dezvaluim in alt fel informatiile dvs. personale unor terte parti in scopuri de marketing si publicitate fara acordul Dvs. explicit.

Drepturile de care beneficiati

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

– dreptul la informare si de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre DORIN PRO TAXI SRL;

– dreptul de a obtine detalii privind activitatile de prelucrare precum si modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea;

– dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre DORIN PRO TAXI SRL  a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete;

– dreptul la restrictionarea prelucrarii – poate fi exercitat in cazul in care o persoana contesta exactitatea datelor pe perioada verificarii corectitudinii datelor; prelucrarea este ilegala, iar persoana se opune stergerii datelor cu character personal, solicitand in schimb restrictionarea.

Stergerea datelor

Aveti dreptul de a cere stergerea datelor in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive:

– datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

– in cazul in care este retras consimtamantul si nu exista nici un alt temei juridic pentru prelucrare;

– in cazul in care persoana vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze;

– in cazul in care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

– in cazul in care datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale;

Aveti dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la dorynpurcel@gmail.com